Post by ecbetbioquacka on Feb 18, 2022 19:47:53 GMT 3.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Imádtam ezt a játékot, és élveztem játszani, úgy éreztem, én magam díszítem fel a házat
Nagyon élveztem a játékot, de folyamatosan felbukkan ez a hülye hirdetés, amit egyáltalán nem tudok bezárni.
Az a baj hogy sok a reklám
Nagyon jól éreztem magam, hogy egy új 5g-s telefonra frissítettem, nem fog továbbadni a fejlődésem! WT... Szóval ez nem újjáépítés.
Elveszi az időt, de ne hidd, hogy sokáig fogom játszani, ez lassú tempó.
Nagyon tetszett ennek a szórakoztató és kreatív játéknak minden darabja. Adjon hozzá további dekorációs lehetőségeket
Jó kis játék
tetszik a játék. Azonban a hirdetések minden tábla után bosszantóak
Még mindig kipróbálom a játékot és nagyon jól néz ki😄
A játék 🎮 folyamatosan lefagy. Kérjük, javítsa ki a problémát, hogy ez a játék 🎮 5 csillagos legyen
Szuper jó játék
Gyerünk srácok, már több mint egy hónapja... Nos, én játszottam, miközben 1600 éves vagyok, és nem tudok tovább menni... 6-szor frissítettem, és még mindig nincs feladat... És nincs több szint I most abbahagytam a játékot... nem akarom elveszíteni a fejlődésemet... kérlek mielőbb javítsd ki ezt a problémát... elegem van a játékból, hogy nincs mit mutatni 😒😑
túl sok hirdetés
Túl sok hirdetés és folyamatosan bezár
Ez egy nagyszerű játék, amit valaha is játszottam otthontervezős játékokkal, de nem tudtam, miért adnak sok hozzáfűzést a hozzáadások miatt, a játék unalmasnak tűnik, és pazarolja az internetet, ezért kérjük, javítsa ki, és a telefonomat is. nem nagyon lóg, de ebben a játékban nem tudom miért lóg sokat, úgyhogy győződjön meg arról, hogy ez a két dolog a legjobb, nem pedig ez a játék 👌👌👍👍
Jó móka játszani, de sok hirdetésnél még akkor is kapok hirdetéseket, ha kikapcsolom az adataimat.
Remek játék.. csak panasz a túl sok reklám.
Nagyon szeretem ezt a játékot 😍😍 de van egy probléma ebben a játékban, amikor fel kell újítani, játszani kell a candy crush játékkal, és nem szeretem a candy crush játékot, ezért eltávolítottam ezt a játékot, majd a nővérem újra szeretné telepíteni a játékot most én játszom tommal és a húgommal ezzel a játékkal. HA NEM SZERETED A CANDY CRUSH JÁTÉKOT, EZÉRT NE TELEPÍTSE EZT A JÁTÉKOT, MERT AZT TALÁLTA, HOGY HASZNOSSÁGRA VONATKOZIK, DE HA TESZI A CANDY CRUSH JÁTÉKOT, ÍGY TÖLTSE LE EZT A JÁTÉKOT.
Ez a játék nagyon jó, de annyi időt és sok csillagot vesz igénybe a befejezése. 1-500 szint jó, de 500 szint után. Most 1300-as szinten játszom. Nagyon sok időbe telik és annyi csillagot kapunk, ezért kérlek 🙏 csökkentsd a csillagok számát ⭐
Jó játék és szórakoztató is. 124-es szinten vagyok, és eddig nem nehéz átmenni a szinteken. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot. Szeretek játszani az ilyen játékokkal, különösen, ha rendbe rakhatod a lakást és kicserélhetsz dolgokat.
Sok csillagot költenek el egy adott részletben, de csak egy csillagot kapsz, ha cukorkával játszol
Jó kis játék.
Élveztem a játékot, de túl sok hirdetés.. szinte minden szinten megjelenik..
Volt egyszer, amikor több mint 800 pontom volt, és valaki vagy nem tudom, hogyan kapcsolták ki, de a játék leállhatott, így elölről kellett kezdenem, és nem tartottam igazságosnak, hogy ezt tettem. nem kapom vissza a gondolatomat, azt hittem, hogy egy időben 30 volt, és ez nemrég volt, előtte 500 pontom volt, és megint törölték őket, és elölről kell kezdeni, egyáltalán nem tartottam igazságosnak.
További hibajavítások kellenek
Candy Manor - Home Design የተለመደ swfq
Nagyon szeretem a játékot, de sok hirdetés van, kérjük, dolgozzon ezen a témán. Nagyon csalódott vagyok, mert túl sok időt vesz igénybe a reklámozás.
Jó volt
Imádom aj ájtékot
A játék jó és szép a grafikája, szeretem a színeket.
Candy Manor - Hauptdesign Gelegenheitsspiele lwop
Egyszerűen unalmas, amikor 6 csillag csak egy apró dologért
Ez egy szép játék és egyben érdekes is, ezért szeretem, de túl sok időbe telik, ha csak egy szobát kell felújítani. Túl sok időt vesz igénybe. Néhány játék ilyen. Emiatt ez a játék túlságosan unalmassá válik. Tehát csak két csillagot adtam. Köszönöm, hogy elfogadta visszajelzésemet. Kösz.
糖果莊園-家居設計 休閒 vze
Nagyon sok hirdetés van, és ennek a játéknak minden játékosát meg kell tanítania, hogy mit kell tennie minden egyes új dologhoz, amelyet a szinthez adnak. Nagyon frusztráló, hogy rá kell jönnöm, mit kell tennem. Van útmutatásod néhány szinten, de akkor ennyi. Azt hiszem, azért fogom eltávolítani, mert pihenni akarok és élvezni akarom a játékot, ahelyett, hogy kitalálnám, hogyan szerezhetek hangjegyeket és hasonlókat. Biztosan van még tennivalód ehhez a játékhoz.
Kérjük, ne telepítse ezt. Nagyon rossz a candy crash másolata. Mindig adj hirdetést
Ez egy nagyon szép játék, és nem akarod, hogy zavarjanak, amikor játszol, buuuut MIÉRT a játék mindig kilép magától. Úgy értem, azt hiszem, ez az én telefonom, de más játékokkal még soha nem csinált ilyet, kérem, mondja meg valaki, ha hasonló problémát tapasztalna🙏🙏🙏🙏
Jó játéknak tűnt, de eltántorított a sok hirdetéstől. Még mielőtt az 1. szinten játszottam volna, felbukkant egy hirdetés, ezért törölni kellett
Szeretem. Ez a játék nagyon élvezetes és csökkenti a stresszt az életemben, köszönöm a cukorka kastély-lakás kialakítású fejlesztőket. ISTEN ÁLDJON
Nagyon jò jàtèk szerintem. Mukor unatkozok akor nagyon jò vele jàccani
A legrosszabb hirdetés. Kérjük, ne töltse le ezt. Túl sok hirdetés.. És ez nagyon zavaró!
Nagyon tetszik, jó időtöltést.
A játék önmagában is szórakoztató, ha szereti az előtte és utána. Szintén segít az embereknek, hogy 5-ösre értékelnék. Ennek oka nem a sok hirdetés
Rendben van a játék, de túl sok a reklám.
Candy Legend פנאי zwc