Post by ecbetbioquacka on Feb 18, 2022 20:25:20 GMT 3.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatut ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
kas saate teha õpetuse kahe mängijaga mängu tegemiseks, sest ma ei tea, kuidas seda teha, mina ja mu õde ootame järgmist värskendust, palun
Tasty Planet Forever Jangovar ogkt
Pole hullu, ma soovitan seda, kui vajate ajamurdjat
Miks loomad peavad maailma ära sööma???
Mees, ma armastan seda mängu nii väga! Olen sellest sõltuvuses ja muide, see oli minu lapsepõlvemäng 💕 Ja siiani armastan seda mängu endiselt! Parim mäng üldse! Isegi söömishääled on nii rahuldust pakkuvad!! Mina ja mu kallim isegi mängime seda mängu, sest seal on 2 mängija režiim! Väga lõbus ja lõbus! Laadige see rakendus alla, poisid! Ja see on võrguühenduseta mäng 😄💕 Tasty Planet Forever!! :DDDD eekk!! :3
hea mäng 😎😋
-_- ummm, ma ei tea, mida öelda, see pole nii halb, aga see pole nii hea.....ja see on kõik...
See mäng on teie seni parim mäng. Uus hindamissüsteem muudab tähtede saamise lihtsamaks ja kui loete teisi arvustusi, mis ütlevad "Oh nu liiga kõva 3 tärni, waaa", jätke see lihtsalt tähelepanuta, seal on MÜTSID, mida saate osta, siis on 3 tärni koguda VÄGA lihtne. Oh, ja arendajad, kas saaksite pingviinide 8. taseme kolmanda tähe lihtsamaks teha? Siiani oli see ainuke staar, kellega olin hädas, kuid sain sellega hakkama pärast mitmeid korduskatseid. Olen kollektsionäär, nii et proovin saada kõik tähed. Aitäh selle mängu eest!!!
See mäng on nii lahe, et saate süüa asju ja minna järgmisele tasemele ning olla suurem ja suurem ja suurem ja lõbusam teha
mulle meeldib see lõbus rakendus! Ma nautisin nooremana oma ema arvutis maitsvat planeeti mängida, mõnikord isegi oma vennaga. Ma armastan tõepärasust ja ainulaadseid ideid ning see on üleüldse väga lõbus! Ma soovin, et saaksin valida valguse seadeid või omaksin objektide ja taustaga rohkem trasti, mu silmad imevad ja isegi prillidega tekib pärast mõnda aega mängimist peavalu.
See on hea, kuid ma soovin, et ma ei peaks jätkamiseks tähti hankima
järgmisele tasemele jõudmiseks peate hankima tähti ja see on sama raske kui geomeetria kriips
Halvim mäng kunagi Turtle kaks mängijat
see on nii aeglane ja selle mängimine maksab mänguraha
Cat Dog Magic Tiles เพลง uhcm
mäng on natuke tõrges ja seda on raske mängida mänge külmutab ka mu andriod ja miks pole tasuta mängurežiimi?
See mäng ja lugu on head, kuid mündisüsteem on halb. Mul kulub 1 kuu, enne kui saan loorežiimil müntide reklaamide otsimisega hakkama. Mulle meeldib see mäng väga, sest väiksena ma juba mängin seda mängu, näiteks maitsev planeet, maitsev planeet tagasi teiseks (lol), maitsev sinine, välkmäng maitsev planeet, maitsev sinine ja see mäng.👍 Loodan, et keegi ei vaata seda. minu plaan kui ma magan Dr T...
Kohutav, ma ei suutnud isegi hüpata
ei meeldi vabandust
Minu arvates on mäng suurepärane! Saate aru, kui palju nad selle mängu kallal töötasid, kui tulistate söömise osa
Üritasin seda alla laadida, kuid see ei lase mul seda alla laadida
mulle meeldib see mäng, aga kui ma mängisin, oli varem mitme mängijaga mäng, nüüd pole mitmikmängu, ma tahan seda tagasi
Ei saa oste taastada! Tahvelarvuti lähtestati ja nüüd ei saa ma oma edusamme ega taset tagasi. Palun aidake, siis muudan oma hinnangut
meh
Aega napib, igav läheb, kui pole isegi võimalust suureks saada...ja iga tase on nagu eelneva kordus.
See mäng on väga hea ja huvitav ja naljakas
Mulle mäng meeldis. See oli armas ja töötas hästi, välja arvatud punktisüsteem, mida ma ei suutnud välja mõelda. Teadsin, et ma ei ole mängus suurepärane, kuid ma ei olnud ka kohutav. Kuid nii kõvasti kui ma üritasin, oli mul raskusi, et saada tasemel isegi üks täht. Ja edasistele tasemetele liikumiseks peab teil olema palju tähti või müntide või tähtede saamiseks peate ostma kalliskive ja ma ei ole nõus seda tegema. Seega hindan mängu kolme tärniga lihtsalt sellepärast, et mulle tundub, et punktisüsteem lisas tarbetut raskusastet.
See mäng on naljakas ja lahe, kuid see, kuidas te oma tegelaskuju trollite, on vinge
Mäng on tõeliselt lõbus ja rahuldust pakkuv, mulle väga meeldib seda mängida ja erinevalt teistest mängudest ei ole teistes mängudes lisandeid, seal on alati nagu miljardeid lisandeid, kuid selles mängus pole ühtegi ja see, mis mulle selle mängu juures väga meeldib ja mulle meeldib ka sest see rahuldab mind väga
Tasty Planet Forever कार्रवाई ieao
😨😨😨😨😨😨😨
mäng oli hea kuni 5. tasemeni, kus mürk tuli ümber, siis muutus mäng jubedaks
võimatu saada 3 tärni
Mängida oli väga põnev ja sellel oli fantastiline tseptsioon. Üldiselt meeldis näha rohkem, kuid kõik valmis tehtud on armsad!
Korralik mäng, tüütud juhtnupud. Ei vasta oma eelkäijale.
see on hea mäng, aga ma ütlen ausalt. Juhtseadised on keerulised ja ei reageeri hästi. Juhtkang ei tööta hästi, kui see välja võtta ja puudutamise ja lohistamisega asendada, paraneks see oluliselt.
Üsna hea mäng lihtsalt väga korduv.
See on natuke hea.
kogu graafika jne on hea, kuid see on meie vaimule ja ajule väga halb. Ma arvan, et see mäng tuleks ära keelata. Kui mängite seda esimest korda, on see huvitav, siis mängides tunnete, et teil on tugev peavalu ja oksendasite. Soovitan teil kõigil mitte alla laadida
see mäng on eeee parim mäng! põhimõtteliselt on kõik tasuta. Ma armastan seda niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Soovin kindlasti erinevate tegelaste hindade muutmist...ummmm.....hästi odavamaks, aga see on mõistlik hind.... (lihtsalt raske saada)
see on lõbus, kolmandal päeval, mil ma mängisin, olin 3. tasemel
naljakas mäng on seda juba mitu päeva järjest mänginud, täpselt nagu arvutis, see on ülimalt sõltuvust tekitav ja parim on see, et see on tasuta
Mul on 2 mängijat ja nii paljud söövad ja paastuvad, et saaksin isegi süüa?
Halb mega HALB
suurepärane mäng hea graafikaga
Ma näen seda mängu Lank boxis you tube'is ja ma näen seda mängu ja ma olen nii õnnelik ja ma mängin seda ja armastan seda mängu. Nagu seda mängu on nii lõbus mängida ja neil on nagu kass või mesilane
Suurepärane mäng. Kuid on üks asi, mida ma selle juures absoluutselt vihkan. Nii et kui ma lõpetan kassi tasemed, pean neid veel mitu korda täitma, et kaheksajala tasemed avada. Seega pean kaheksajala tasemete mängimiseks hankima 500 münti, selleks kulus mul pool aastat, et saada piisavalt münte. Seega arvan, et peaksite selle muutma järgmiselt: kui lõpetate tasemete seeria, avate järgmise tasemete seeria. Tee seda. Kuid te ei tee seda, sest mängufirmad ei võta kunagi arvustustelt nõu, mistõttu polnud mõtet seda öelda.
Tundub, et see oleks lõbus mäng, kuid ma ei saa seda mängida, kuna juhtkangil pole võimalust paremale küljele lülituda. Tundub liiga ebamugav, kui see on vasakul. Tundub, et selle lisamine oleks väga lihtne? Kui see kunagi muutub, siis ma mängin rohkem.
See on nii lahe, kuid tase maksis nagu vau
Pole lahe. Kui ma kolin, on suur 🐀😭😭😭😭😭😭 mängu alla laadida, see on nii kole.
Tasty Planet Forever Action ptgy
Fantastiline!Mängu käik on hämmastav ja rakendus on tasuta!Kuid ploblem on troller.Nii et ma soovin, et Dingo muudaks trolleri paremaks. Ja ma mõistan ka, et kalliskivi tuleb osta. Soovitan, et Dingo peaks selle ostma hiljemalt münte või tasemel. No münte ei pea ostma, sest mängus on näha juba müntide lisamine ja hankimine. Loodan, et Dingo mõistab mind ja mõned head inimesed soovitavad. Nagu Tasty Planet Forever! (arvustus on uusversioon, lol)
Halb mäng... Nad võiksid lisada loo režiimi, kus te ei naase tasemele, kui teete selle nii. Ma annan sellele mängule 5 tärni, sest loo režiimid on palju paremad